CUM SE CURĂȚĂ INSTRUMENTUL Z-VIBE ȘI ACCESORIILE ACESTUIA ?

Pentru a curăța Z-Vibe, ștergeți mânerul cu un spray sau o șervețel dezinfectant.

Apoi, vârfurile pot fi îndepărtate și:

  • Spălați-le ușor cu săpun și apă, sau
  • Puteți să le puneți în mașina de spălat vase – asigurați-vă că sunt bine fixate și nu vor cădea pe elementul de încălzire de la partea de jos a mașinii de spălat vase, de obicei, în containerul pentru tacâmuri este în regulă, și fără ciclu de uscare, sau
  • Vârfurile pot fi, de asemenea, fierte timp de câteva minute (doar așteptați câteva ore înainte de a le folosi din nou, astfel încât să se răcească nu doar la suprafață, ci până la miez).

  • ATENȚIE!!! Nu trebuie să intre apă la motoraș și baterie. Dacă doriți să spălați tija în mașina de vase, se scoate mecanismul din Z-Vibe. În cazul în care s-a defectat, trebuie achiziționat DOAR Kit-ul de accesorii, fără a achiziționa un Z-Vibe nou.   

Aceste sfaturi sunt pentru curățarea instrumentelor achiziționate și folosite doar de o persoană. Pentru că aceste produse sunt folosite în mod oral și/sau necesită mușcare și mestecare, recomandam ca fiecare persoană să aibă propriul set de instrumente, în aceeați măsură în care și periuța de dinți este individuală.

CÂT ȚINE BATERIA PENTRU INSTRUMENTUL Z-VIBE ?

Fiecare baterie durează aproximativ 24 de ore de folosire continuă. Astfel, dacă este folosita câteva minute pe zi, va dura mai mult timp, iar dacă este folosită o ora pe zi, va dura aproximativ 24 de zile. 

CUM ASAMBLEZI INSTRUMENTUL Z-VIBE ?

Instrucțiunile de asamblare sunt prezentate dedesubt. Verificați de doua ori înainte să începeți asamblarea, și asigurați-vă că aveți totul în ordinea corectă. De asemenea, asigurați-vă că folosiți o baterie special construită pentru Z-Vibe.

Totuși, Z-Vibe vine pre-asamblată și gata de folosire. Aceste instrucțiuni sunt relevante numai în cazul în care e nevoie să înlocuiți bateria, sau dacă întreagul Z-Vibe a fost dezasamblat și trebuie să-l reasamblați.

Dacă tocmai ați cumparat Z-Vibe, nu este necesară nicio asamblare – răsuciți capătul Switch în mâner până începe să vibreze, și îl puteți folosi.

Z-VIBE SE ÎNCĂLZEȘTE ÎN TIMPUL UTILIZĂRII

Z-VIBE se poate încălzi dacă bateria este pusă invers. Dedesubt găsiți o imagine cu modul de asamblare corect. Verificați dacă aveți toate componentele și dacă sunt în ordinea corectă. De asemenea, asigurați-vă că folosiți o baterie special construită pentru Z-Vibe.

CARE ESTE FRECVENȚA VIBRAȚIEI PENTRU Z-VIBE ?

Aproximativ 7,000 rpm sau aproximativ 117Hz.