Feeding & Drinking

Lip Block

59.00lei

Limba este implicată în cele mai fundamentale funcții ale noastre: respirație, alaptare, mâncare și băutură, vorbire și multe altele.

Instrumentul Liper Device a fost creat pentru a încuraja mobilitatea si flexibilitatea limbii, susținând astfel o structură orofacială adecvată. Este un dispozitiv ergonomic simplu care reduce radical disconfortul copilului și îngrijitorului/părinților, îmbunătățind în același timp eficacitatea antrenamentului și respectarea planului de exerciții, în comparație cu tehnicile obișnuite care folosesc degetele.

Se recomanda un antrenament zilnic al limbii cu dispozitivul Liper pentru fiecare nou-născut în primele două săptămâni de viață. Doar de 3 ori pe zi timp de câteva secunde, pentru a-i oferi copilului dumneavoastră posibilitatea de a avea o sănătate mai bună și o stare de bine.

Dispozitivul Liper Device poate fi folosit pentru antrenamentul propriu al limbii sau poate fi folosit pentru a antrena limba altei persoane. Potrivit pentru bebeluș, copii sau adulti.

CITESTE MAI MULT