Conditii de returnare si garantie

 

Dupa expedierea, respectiv primirea de catre client a produselor, clientul www.produselogopedice.com poate returna produsul (produsele) cumparat(e) in urmatoarele conditii:

Cumparatorul are dreptul sa notifice IN SCRIS ca renunta la cumparare, adresa email contact@produselogopedice.com, fara a suporta alte penalitati, in termen de 14 zile de la primirea produsului, in situatia in care constata ca INSUSIRILE SAU PROPRIETATILE PRODUSULUI RESPECTIV, PREZENTATE PE SITE, AU FOST DE NATURA SA-L INDUCA IN EROARE PRIVIND CALITATEA SAU INSUSIRILE PRODUSULUI PRIMIT.

Returnarea produselor se face pe cheltuiala EXCLUSIVA a clientului (cheltuieli de transport, livrare).

Pentru a putea fi returnate, produsele trebuie sa fie in perfecta stare, fara a fi deteriorate si trebuie sa nu fie desigilate, precum si de FACTURA in original.

Costul produsului va fi rambursat in contul bancar al cumparatorului in termen de maxim 15 zile. Costul de transport si logistica suportat de Healthy Growth SRL prin diferite oferte de transport gratuit va fi retras din suma care trebuie returnata cumparatorului.

Garantia de 6 luni este valabila incepand din ziua in care s-a achizitionat produsul Z-Vibe, oferindu-se un Kit Z-Vibe ( care contine arcuri, motoras, baterie). Aceasta garantie este valabila doar la achizitionarea unui Z-Vibe.

Garantia calitatii este o extindere a garantiei, care ofera clientului posibilitatea returnarii produselor intr-o luna de la achizitionarea acestora, daca este nemultumit de ele. Costul produsului va fi rambursat in contul bancar al cumparatorului in termen de maxim 15 zile. Costul de transport si logistica suportat de Healthy Growth SRL prin diferite oferte de transport gratuit va fi retras din suma care trebuie returnata cumparatorului.

Livrarea produselor

Produsele comandate sunt livrare pe teritoriul României prin curier rapid. Costul livrării standard în țară este de 19 lei.

Livrarea pe teritoriul României este GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 450 de lei.

ATENȚIE! Costul livrării standard este valabil doar pentru localitățile aflate în zona de livrare curier, deservite fără a taxa suplimentar km exteriori parcurși!

Livrarea coletelor se face prin GLS. Comenzile primite prin Emag România se vor livra prin DPD Curier.

Returnarea produselor

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta:

Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).