COLABORATORI

Centrul de Logopedie si Psihoterapie
LogoBrain – Mihaela Telcean

Mihaela Telcean

Centrul de Logopedie si Psihoterapie LogoBrain a fost creat din dorința de a ridica standardele în domeniul logopediei, și de a ajuta, Centrul de Logopedie și Dezvoltare LogoBrain oferă servicii într-o manieră integrativă atât pentru copii și familiile acestora, cât și pentru adulții aflați în dificultate.

În cadrul Centrului LogoBrain, veți găsi servicii precum:

  • Evaluare psihologică cu elaborare raport și plan de intervenție personalizat
  • Evaluare psihologică în vederea încadrării în grad de handicap, orientare școlară la copii
  • Evaluare complexă pentru stabilirea nivelului de dezvoltare la copii
  • Evaluare complexă pentru stabilirea diagnosticului logopedic și a planului individualizat de intervenție pe aria psihologie, logopedie, psihopedagogie

Cu ajutorul echipei LogoBrain, și al altor specialiști din domeniu, ne dorim să ajutăm  comunitatea să se dezvolte. În același timp, sprijinim pacienții pentru a-și putea atinge obiectivele propuse în recuperarea tulburărilor de limbaj și a tulburărilor de masticație și deglutiție.

Date de contact:

Mobil: 0723 394 583
E-mail: office@logobrain.ro
Website: https://logobrain.ro
Locație: Cluj-Napoca și Florești

Numele meu este Corina Siteavu, sunt absolventă a specializării psihopedagogie specială, cu atestat de liberă practică de la CPR – Colegiul Psihologilor din România, treapta psiholog specialist în domeniul psihopedagogiei speciale, absolvent de Masterat în cadrul Universității din București, a programului ,,Terapie și Recuperare în Psihopedagogie Specială”, cu o experiență profesională de peste 17 ani.

Terapii: terapie logopedică, terapie ocupațională / ergoterapie, terapie psihologică pediatrică, consiliere parentală.

Adresabilitate: Copii cu Cerințe Educative Speciale 
(cerințe educative speciale ce derivă din dizabilități, deficiențe, dificultăți / tulburări de învățare, boli sau deprivări de ordin socio-cultural).

Date de contact:

Mobil: 0761 144 836
E-mail: corina.siteavu@yahoo.com
Locație: București și judetul Ilfov (localitatea Bragadiru)